Žuvys

Vertinsite rezultatus ir sudarinėsite išvadas. Jautis padovanos jums užuovėją nuo audrų ir pavojų, suteiks galimybę atgauti jėgas. Jei esate kupini noro tęsti pokyčius, jis jus palaikys, bet su sąlyga: neturite pretenduoti į lyderius. Jūsų pagrindinė sėkmė laukia ateityje, po metų, kai sostas atiteks jūsų globėjui – Tigrui. Negalima atmesti tikimybės, kad jūsų dėmesį patrauks religija, mistika – viskas, kas susiję su būties paslaptimi.

Meilė, finansai

Venera, per kinų Naujuosius Metus būdama jūsų ženkle, visų pirma patrauks dėmesį būtent į šias sferas. O jos draugystė su Uranu meilės ir finansiniams reikalams suteiks avantiūristinį-eksperimentinį atspalvį. Pas jus šiose sferose viskas bus „ne kaip pas žmones“. Bet tai nesukels nepatogumų – tikriausiai situacijos išimtinumas suteiks jums dingstį didžiuotis.

Namai, šeima, vaikai

Nepaisant to, kad šios sferos 2021 metais nėra akcentuotos, jūs parodysite jose netikėtą aktyvumą. Kartkartėmis atrodys, kad laikas ką nors keisti ir keisti nedelsiant. Bet kai toks užsiplieskimas aprims, jūs ramiai užmiršite apie pokyčius iki kito tokio blykstelėjimo. Dėl to labiau nukentės namiškiai, kuriems visa tai bus lyg uraganas.

Sveikata, darbas

Jūs pavargote… Dėl to save tausosite, saugosite ir taupysite jėgas. Ir tai visai nėra blogai. 2021 metai jums suteiks sėkmę, populiarumą ir norų išsipildymą, ir tam reikia būti pasiruošus, neišvargus. Dėl to poilsis, inercija ir pasyvus režimas jums būtini. Saugokite nervų sistemą – nesijaudinkite dėl to, ko negalėsite pakeisti.


Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *