Dvyniai

2021 metai jums bus sėkmingi: laukia įdomios kelionės, autoriteto augimas, globėjų atsiradimas. Išsipildys daugelis jūsų norų. Besibaigiantieji metai užbaigs trejų metų nusivylimų ir praradimų laikotarpį. Laikas drąsiai žvelgti į ateitį. Kaip bebūtų keista, aplinkiniams susidarys įspūdis, kad jūs dar „nepakankamai pasižaidėte su ugnimi“ ir toliau tampote likimui už ūsų.

Meilė, finansai

Neįtikėtinai sėkmingi 2021 metai meilei, kūrybai ir finansams. Tačiau nevertam manyti, kad sėkmė ateis savaime. Santykiai bus ryškūs ir dramatiški, o jų trukmė daugeliu požiūrių priklauso nuo jūsų. Svarbiausia – laiku suvokti, kokie tai santykiai. Tai gali būti galybė meilės avantiūrų, o gali būti stiprus, gilus ryšys su išmintingu, subrendusiu žmogumi. Apie spalio vidurį jūsų santykiuose įvyks virsmas – teks apsispręsti.

Namai, šeima, vaikai

2021 metais negalima paneigti tikimybės, kad persikelsite į kitą miestą. Arba jums gali tekti gyventi dviejuose namuose vienu metu. Galimas ir trečias variantas – gyventi nuolatinėje kraustymosi būsenoje: viešbučiai, nuomojami butai, glaudimasis pas tėvus. Kraštutiniu atveju bus bent dvi-trys ilgos kelionės. Tokios išvykos – pati vertingiausia Jaučio dovana, kurią reikia priimti su dėkingumu. Papildoma dovana bus giminių palaikymas ir švelni vaikų meilė.

Sveikata, darbas

Jus trauks visa, kas ekstremalu, vadinasi, sveikata bus puiki. Už tai dėkoti reikės Marsui – energijos, iniciatyvos ir aktyvumo planetai, kuri bus jūsų geros nuotaikos šaltinis ištisus metus. Jeigu ir iškils problemų, susijusių su darbu ir sveikata, jos bus laikinos.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *