Avinas

Sulig 2020 metų pabaiga išnyks senos baimės, neliks išorinių kliūčių kelyje į savirealizaciją. Jūsų aplinkoje atsiras nepaprastų žmonių, kurie padės jums visiškai pakeisti gyvenimo būdą. 2021 metais atrasite savo hobi, kuris vėliau taps pagrindine veikla ir suteiks jums papildomų pajamų. Jums naujieji metai patiks! Juose jūsų laukia pakankamai rizikos ir avantiūrų. Jūsų laukia permainos, kurias teks sutikti dėkojant likimui. Galbūt šeima pasipildys naujais giminaičiais!

Meilė, finansai

Jums netgi nepasirodys keista, kad staiga įsiplieks aistra kam nors iš patikimų draugų. Draugas, kuris žino jus „kaip nuluptą“, staiga taps visiškai kitu žmogumi. Jei ieškote partnerio, tai šis variantas – pats sėkmingiausias. 2021 metais finansų sferoje viskas taip pat neprognozuojama, kaip ir meilėje. Pelnas plūs iš kelių šaltinių, taip pat ir abejotinų.

Namai, šeima, vaikai

2021 metais jūsų gyvenimas pasikeis taip smarkiai, kad tai neišvengiamai turės įtakos atmosferai namie. Viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo teisingumo. Neskubėkite priimti sprendimų: „Septynis kartus pamatuok, kartą pjauk“. Santykiai šeimoje gali pašlyti lapkritį-gruodį – būkite kantrūs.

Sveikata, darbas

Iki 2021 metų lapkričio jusite suvaržymus darbo srityje – bet tai jums ne naujiena, tai jums įprasta. Teks susitaikyti su griežta kontrole ir pavaldinio padėtimi. Arba ieškotis darbo, kur jausitės laisviau. Apskritai sveikatos požiūriu metai bus geri – sutvirtės organizmas, susiderins gyvenimo būdas. Nesėkmingais periodais gali paūmėti lėtinės ligos.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *