Vandenis

2021 metai bus Jūsų metai! O tai reiškia, kad vadovybė lepins jus savo dėmesiu. Galėsite atskleisti savo talentus ir patirsite galybę nuotykių. Galbūt ne kartą pakeisite savo įvaizdį ir bet koks įvaizdžio variantas jums patiks. Jus nudžiugins ir vaikai bei artimieji. O svarbiausia – nebejausite kaltės, jei kas nors bus nepatenkintas. Suvoksite rytietiškos išminties teisybę: „Svarbiausia – ne ką darote, o kas esate“.

Meilė, finansai

Šios sritys 2021 metais yra jums labai patogioje padėtyje. Tai susiję su tuo, kad Venera – meilės ir finansų globėja – per kinų Naujuosius metus bus vienoje linijoje su Uranu – jūsų ženklo šeimininku. O tai reiškia, kad ir pinigai, ir meilė suteiks jums daug malonių staigmenų. Viskas kaip tik taip, kaip jums ir patinka – spontaniškai, chaotiškai, neprognozuojamai. Nuotykių jums bus apstu.

Šeima, vaikai

Besibaigiantys 2020 metai verčia jus rinktis: gyventi dabartiniame būste, jaukiame ir gerai įrengtame, ar naujame… Apskritai tai nežinia kokiame. Bet tai jus vargu ar suglumins. Tiek susidomėsite savęs paieškomis, kad tiesiog nepastebėsite buitinių sunkumų. Jus tenkins bet koks variantas, kad tik išliktų pasirinkimo laisvė.

Sveikata, darbas

Visgi sveikatos problemų gali kilti. Anksčiau šios problemos buvo psichologinio pobūdžio – jūs ne iki galo išsiaiškinote savo slaptąsias mintis. Ir tai paveiks jūsų santykius su visais jūsų pažįstamais, artimaisiais ir draugais. Kol nesuvoksite savo vertės, tol jus lydės ligos – kokios jos bebūtų…

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *