Vėžys

2021 metais jūsų laukia finansinio pobūdžio išbandymai. Bus gausybė pagundų greitai ir lengvai pralobti. Bet Jautis yra tiesioginio požiūrio šalininkas, taigi neskubėkite priimti nepatikimų pasiūlymų. Net jei jūs iš prigimties – „krabas-atsiskyrėlis“, jautis įpareigos jus įstoti į koki nors bendriją. Kolektyvas taps balzamu nuo dvasios žaizdų.

Meilė, finansai

Prie situacijos meilės ir finansų srityje ateinančiais 2021 metais priprasti negalėsite. Nes ši situacija nuolat keisis, nuolat pateikinės jums siurprizų. Kartais jums atrodys, kad esate ties visiškai netikėtų skyrybų ir bankroto riba, bet Fortūnos ratui pasisukus jūsų naudai patirsite ir meilės, ir finansinės sėkmės, kurių tikrai nesitikėjote. Astrologinis šių metų patarimas – spontaniškumas. Neplanuokite iš anksto ir gausite viską.

Namai, šeima, vaikai

Jus pradės dominti stiprūs, aktyvūs, bendraujantys partneriai. Jei jūsų vyras yra būtent toks, šeimoje viskas bus idealu. O jei ne – vystysite šias charakterio savybes savo vyre arba to iš jo pareikalaus aplinkybės. Bet kokiu atveju jūsų šeimyninis gyvenimas bus aplinkinių žmonių dėmesio centre, o kartais apie jus bus skleidžiamos paskalos. Visa tai vertinkite filosofiškai: kas neturi asmeninio gyvenimo, tas aptarinėja svetimą.

Sveikata, darbas

Vienintelis dalykas, kurio jums derėtų saugotis – nervinė įtampa. Nederėtų piktnaudžiauti ekstremaliu poilsiu – rinkitės ką nors ramesnio: meditaciją prie vandens, poilsį paplūdimyje, ekskursines išvykas, poilsiavimą gamtoje. Darbo srityje netikėtumų tikriausiai nebus.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *