Liūtas

Jautis 2021 metais apdovanos jus asmenine laime. Nauja meilė, santuokos perspektyva, jaukūs namai – jums patiks metų šeimininko dovanos. Jei jūsų asmeninis gyvenimas jau yra sutvarkytas, įgysite viešą pripažinimą, populiarumą. O jei jums tai neaktualu, padėsite sutuoktiniui. Metai jums stebėtinai sėkmingi. Bet… yra vienas niuansas: jums duoti teks daugiau nei gauti. Pripažinkite tai kaip taisyklę: sėkmės be aukų, kaip ir rožės be spyglių, nebūna.

Meilė, finansai

Pinigų ir materialinės gerovės 2021 metais sulauksite netikėtai, chaotiškai ir netgi avantiūristiniais keliais. Kaip jau minėta, teks daugiau atiduoti nei gauti. Bet kuo daugiau atiduosite, tuo daugiau jums sugrįš. Metai sėkmingi dideliems pirkiniams, investicijoms, kreditams, skolinimams ir skolų grąžinimui. Galėsite lengvai ir sėkmingai valdyti svetimą turtą ir finansus.

Namai, šeima, vaikai

Kadangi jums sutuoktinis ir šeima yra svarbiausi dalykai 2020 metais, tai ir visi jūsų interesai bus susiję su namais, vaikais ir giminėmis. Bet tikėtinas išbandymas, kurį teks įveikti – tai yra meilės santykių tikimybė. Visus 2021 metus teks grumtis su naujų santykių pagunda, bet gruodis viską sustatys į savo vietas ir jums teks galutinai apsispręsti. Arba jūsų laukia kūrybinių gebėjimų sprogimas – šiuo atveju šeimyninei harmonijai niekas negresia.

Sveikata, darbas

Beveik visus 2021 metus būsite mobilūs, aktyvūs ir dinamiški. Spėsite visur ir visada, vienu metu puikiai atlikinėsite po kelis darbus. Jūsų darbingumo beliks tik pavydėti. Gegužę, lapkritį ir gruodį jums niekas neprilygs.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *