Jautis

Ateinantieji 2021 metai įtvirtins besibaigiančiųjų metų pasiekimus. Atkris neperspektyvios kryptys ir apsunkinantys įsipareigojimai. Susilauksite savo Zodiako ženklo giminaičio – Jaučio – palaikymo: jis suteiks jums sėkmės patikimoje veikloje. Neteks laužyti galvos dėl pasirinkimo problemos – viskas įvyks natūraliai, savaime. Jus visus metus lydės aukščiau esančių asmenų palankumas, toli esančių partnerių pagalba. Galbūt jūs galų gale ryšitės persikelti į kitą miestą ar netgi valstybę.

Meilė, finansai

Pati svarbiausia planeta jūsų ženklui – Venera – kartu su Uranu yra Saturno opozicijoje. Šis prieštaringas derinys lydės jus visus 2021 metus (ypač balandį). Teks grumtis su pagundomis, vertinti neatsargių poelgių pasekmes, staiga įsimylėti ir be jokių rimtų priežasčių skirtis. Finansų srityje būdingas tas pats nestabilumas. Būkite išmintingi.

Namai, šeima, vaikai

2021 metais santykiai šeimoje bus išbandyti sunkumais: Urano įtaka apsvaigins ir apgaubs jus iliuzijomis. O kai protas prašviesės, gali paaiškėti, kad santuoka žlugo. Iki lapkričio būkite budrūs ir prisiminkite, kad tikri jausmai įveiks bet kokius išbandymus.

Sveikata, darbas

Šioje srityje viskas gerai! Gal tik 2021 metų lapkritį pastebėsite, kad jus sustiprintai kontroliuoja darbe. Padaugės apribojimų ir rutinos – prieisite išvados, kad „kažkur kitur žolė yra žalesnė“. Bet priežastis yra ne aplinkiniai žmonės ir ne jūs – tai Saturno įtaka: jis pereina į Svarstyklių ženklą, o jūsų ženklo atstovams tai reiškia išbandymus darbe ir sustiprintą dėmesį sveikatai.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *