Šaulys

2021 – jaučio metai bus itin sėkmingi išvykoms, mokymuisi, naujoms pažintims ir kontaktų stiprinimui. Jei planavote mokytis užsienio kalbos, mokytis gaminti maistą ar vairuoti, visa tai jums kuo puikiausiai pavyks. Bet profesinėje sferoje kaip ir iki šiol išliks apribojimai: griežta disciplina arba vadovybės spaudimas. Tik prie to priprasti neteks: visa tai prasidėjo 2019 metų gruodį ir baigsis 2021 metų spalį. Už tai jums garantuota profesionalų parama.

Meilė, finansai

Finansų sfera dominuos jausmų atžvilgiu. Ir nieko nuostabaus, tegu negraužia jūsų sąžinė, kad „niekingas metalas“ jums pasirodė vertesnis už „Amūro strėles“. Jums reikia pabaigti tai, kas pradėta, nes kitaip kankins mintys apie tai, kad kažko nepabaigėte. Beje, Venera visomis savo išgalėmis parodys ir savo jausmingąją pusę, ypač balandžio pabaigoje ir gegužę – įsiplieks jausmai.

Namai, šeima, vaikai

Juos veiks stipri giminaičių, su kuriais jūsų santykiai sustiprės, įtaka. Galbūt pradėsite gyventi visi kartu po vienu stogu. Arba buitinius, biudžeto ir nuosavybės klausimus spręsite kartu. Arba per atostogas kartu poilsiausite ir keliausite, leisite savaitgalius gamtoje.

Sveikata, darbas

Greičiausiai jus „pakirto“ 2020 metų rudens įvykiai. Jos smogė jūsų darbui, karjerai ir tikslams, o rikošetu užgavo ir sveikatą. Bet gruodis su kaupu grąžins viską, ko netekote rugsėjį. Atsitiesite po sukrėtimų ir pradėsite naują etapą – sveikimo, atgimimo ir pakilimo.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *