Svarstyklės

Jei jūsų situacija nekilnojamojo turto srityje 2020 metais nepagerėjo, tai ji pagerės per Jaučio 2021 metus. Bet metų šeimininko palankumas jums tuo neapsiribos: jūsų tyko meilė ir tikėtina, kad jums gims vaikas. Metai žada daug laisvės ir patys galėsite tvarkyti savo gyvenimą. Jūsų interesų diapazonas gerokai išsiplės ir galėsite pasireikšti jaujoje veiklos srityje. Kol yra galimybių ir turite noro pabandyti ką nors naujo bei nepažinto – neribokite savęs.

Meilė, finansai

Šias sferas valdo Venera – jūsų ženklo šeimininkė. Jos susivienijimas su Uranu ir opozicija Saturnui meilei bei finansams suteiks nestabilumo bei permainų. Suirs visa tai, kas yra tradiciška, konservatyvu ir pasenę, o atsiras tai, kas progresyvu ir neįprasta. Jums labai svarbi balandžio pabaiga, gegužė, birželis, antra spalio pusė. Tai – sprendimų priėmimo laikotarpiai.

Namai, šeima, vaikai

Antrus metus iš eilės tai – pagrindinė tema svarstyklėms. Kaip jau minėta, 2021 metais tikėtinas vaiko gimimas. Bet kokiu atveju daug laiko ir jėgų atiduosite vaikams, jų gebėjimų vystymui. Santuokoje – draugiški santykiai. Negalima paneigti laisvamaniškumo, bet kaip tik draugystė ir padės neutralizuoti vėjavaikiškas nuotaikas.

Sveikata, darbas

Abi šios sferos 2021 metais priklausys nuo jūsų šeimyninių, meilės ir finansinių santykių. Kuo harmoningesnė padėtis šiose sferose, tuo geresnė bus sveikata ir produktyvesnis darbas. Ir atvirkščiai. Taip kad bet kuriuo atveju daugiau dėmesio teks skirti Veneros valdomoms gyvenimo sferoms, o likusios seks paskui, iš inercijos.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *