Mergelė

Per 2021 ne kartą įsitikinsite, kad atsakomybė ir atsiradusių įsipareigojimų vykdymas – kaip tik tai, ko visa savo esybe siekėte beieškant stabilumo. Naujasis metų šeimininkas kelis kartus jums pasiūlys pakeisti darbo vietą arba veiklos sritį – pagalvokite apie tai. Jums padės visi, kad ir kur beatsidurtumėte. Jei jūsų veiklos sritis nereikalaus be galo daug kūrybingumo – galite tikėtis ramių metų.

Meilė, finansai

Jūsų santuoka 2021 metais patirs išbandymų. Jei jums brangi šeima, pasistenkite teisingai suprasti partnerio poziciją ir suprasti jo elgesį. Abiem teks ieškoti kompromisų ir kartkartėmis nusileisti. Beje, vienas iš išbandymų – jūsų naujų meilės ryšių tikimybė. Nustebote? Ką padarysi, tokia ta jaučio dovana. Tikėtina, kad naujoji meilė padės jums išsiaiškinti santykius su sutuoktiniu. Galimas nėštumas.

Namai, šeima, vaikai

Viskas jau iš esmės aprašyta anksčiau. Belieka paaiškinti kai kurias detales. Jums ateinančiais 2021 metais vienodai svarbios bus šeimos ir sutuoktinio zona bei meilės ir laisvės zona. Patys suprantate: tai nėra suderinami dalykai. Pirmas grindžiamas įsipareigojimais ir reglamentuotais santykiais, antras – aistros įsiplieskimu, spontaniškumu, nepriklausomybe. Bet jūs pakankamai patyrę ir išmintingi, kad pasirinktumėte teisingai ir šis pasirinkimas nieko netraumuos, neteks dėl nieko gailėtis.

Sveikata, darbas

Darbo atžvilgiu viskas klostysis sėkmingai: kolegų meilė, palaikymas ir pagarba, vadovybės protekcija, įvairūs paskatinimai – nuo laisvo darbo laiko iki įvairiausių priedų prie atlyginimo. Sveikata rūpesčių nekels.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *