Šaulys

Bendra apžvalga

Jūsų pasitikėjimas savimi padės nugalėti kone visus sunkumus 2022 metais, o stiprybė leis priimti naujas galimybes. Bendrausite vis daugiau ir daugiau, galbūt suvoksite, kad rašymas jūsų karjeroje ima dominuoti. Mėgstate savo darbą, o jūsų laiminga ir energinga prigimtis leidžia kitiems pasijusti jaukiai. Žmonės tiki, kad jums įdomu tai, ką jie sako, nes iš prigimties esate geras klausytojas. Galbūt šiais metais pasiryšite ilgoms kelionėms, kad suteiktumėte sau dvasinio peno ir apmąstytumėte savo egzistencijos filosofiją. Vasarą planuosite keliauti į tolimą pasaulio kampelį ar poilsio centrą. Jausite, kad keičiasi jūsų požiūris į gyvenimą ir į save. Galbūt tai laikas iš naujo įvertinti, kas esate ir kur norite būti; laikas pabūti vienumoje su savimi. Vertinsite visus gerus dalykus, kurie jums nutiko gyvenime, rūpinsitės šeima. Šiais metais bus itin lengva bendrauti. Išmoksite tikėti, kad jumis rūpinasi visata ir kad viskas jums susiklostys gerai.

Meilė

2022 metais su partneriu jausite gilų emocinį ryšį ir atrasite naujus, nuostabius bendravimo būdus. Suprasite, kaip išreikšti savo poreikius, pajusite, kad esate išklausomas, paremiamas. Tarytum nuo jūsų santykių būtų nuslinkęs rūkas: jausite, kad duodate ir gaunate, kad dovanojate vienas kitam meilę ir aistrą. Partnerystėje atrasite vis daugiau ir daugiau džiaugsmų. Turite stiprų individualumo jausmą ir poreikį turėti emociškai stabilų partnerį. Svarbu, kad išmoktumėte vertinti savo emocinius poreikius nepriklausomai nuo partnerio. Šiais metais veikiausiai būsite labai populiarus, linkęs bendrauti, o tuo pat metu mėgausitės intymių santykių harmonija. Sunkiai dirbote, kad susikurtumėte materialinį komfortą, kuris jums taip patinka. Norite būti su tais, kurie vertina jūsų pastangas. Esate aistringas ir šiais metais jusite stiprią meilę, per kurią galėsite išreikšti giliausius troškimus.

Karjera

2022 metais bus itin svarbus jūsų kūrybinio rašymo menas. Jums patinka daug duoti žmonėms, daryti tai, kad jie gerai jaustųsi. Save išreikšite per rašymą ir teatrą. Jūsų itin optimistiška prigimtis visur matys galimybes; jūs – tas žmogus, kuris stiklinę mato pusiau pilną, o ne pusiau tuščią. Jausmas, kad jūs gyvenime galite padaryti viską, labai jums padės. Jūs lengvai išreikšite save galybe būdų ir norėsite pradėti naujus projektus, kur galėtumėte panaudoti savo kūrybiškumą. Atrasite naujus, palankius karjerai metodus. Esate puikus lyderis ir lengvai koordinuojate žmonių darbą. Finansinė padėtis nebūtinai bus stabili, bet jei klausysitės intuicijos, jums pasiseks. Jums sekasi sritys, kur reikia bendrauti su kitais, atsižvelgti į jų poreikius. Drąsiai reiškiate savo nuomonę, turite puikią intuiciją, būtumėte geras mokytojas. Galbūt pajusite pašaukimą darbui su neįgaliaisiais. Jūsų tikslai daugiau dvasiniai nei materialiniai. Turite apsčiai energijos, kurią visada džiaugsmingai ir noriai dovanojate žmonėms. Atpalaiduojančios atostogos tikrai padės jūsų karjerai. Jums reikės pertraukos, kad susigrąžintumėte energiją, kurios baigiantis metams reikės tikslams pasiekti.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *