Žuvys

Bendra apžvalga

Žuvys 2022 metais turi galimybę, pasitaikančią tik vieną kartą per gyvenimą: pakeisti savo likimą. Tai bus jūsų gyvenimo laikas; laikas išreikšti pasauliui savo meilę ir atjautą, išpildyti drąsiausias svajones. Nebus nuobodžių akimirkų, o jūs intuityviai žinosite, kokiu keliu eiti, kas jūsų širdžiai bus teisingiausia. Jums atsivers naujos galimybės, kurios žymės ir pokytį karjeroje. Savo galiomis pasinaudoti bus lengva kaip niekada. Galbūt iš naujo atrasite savo muzikinius sugebėjimus ir norėsite save išreikšti per kūrybą. Tai laikas, skirtas atsiverti jūsų svajingajai, mylinčiajai ir atjaučiančiajai asmenybės pusei ir leisti jai švytėti. Galbūt imsite rašyti – poeziją, prozą ar tiesiog dienoraštį. Dabar labai ryški jūsų natūrali savybė kitiems perteikti savo mintis ir idėjas. Tikėkite savo intuicija ir nugalėsite bet kokias kliūtis savo kelyje. Nebūkite tokie kritiški ir perdėm susirūpinę dėl smulkmenų. Kadangi esate labai jautrūs aplinkinių nuotaikoms, jausite, kad aplinka nėra itin pozityvi. Skirkite laiko šiais metais ir pasilinksminti, vertinkite meilės ryšį, kurį turite.

Meilė

Šiais metais jums bus itin svarbūs namų reikalai. Ypatingą artumą jausite su namiškiais. Rinkdamiesi artimus sau žmones, esate labai išrankūs; turite daug gražių draugysčių ir jaučiatės saugiai. Esate atjaučianti ir mylinti būtybė, o tai itin vertina priešinga lytis. Jūs – idealistai, gebantys pasiaukoti. Žmonės jus dievina ir negali atsigėrėti jūsų gerumu, ypač jei esate jų draugai. Jūsų santykius su antrąja puse sušildys vakaras prie židinio, žiūrint romantišką filmą. Būsite laimingi, jei neišsižadėsite savo principų, taigi raskite žmogų, kuriam šie principai taip pat būtų nesvetimi. Šiais metais jausite stabilumo ir ramybės poreikį. Jums nepatinka emocinė rizika, taigi galite jaustis pažeidžiami. Išmokite nugalėti baimę ir patikėkite, kad surasite tobulą partnerį. Pavasarį būsite pasirengę naujiems santykiams arba norėsite atnaujinti senuosius. Patirsite gausybę teigiamų jausmų pokyčių, kurie padarys didžiulę įtaką visam jūsų gyvenimui.

Karjera

Tai puikūs metai dirbti su žmonėmis ir atskleisti kai kurias iki tol paslėptas savybes. Esate geri vadovai ir puikiai sugebate motyvuoti kitus. Jūsų aukšti principai susilaukia sėkmės. Puikiai seksis edukacinis darbas – galbūt filosofijos mokymas. Jums patiks kalbėti kitiems apie tokius neapčiuopiamus dalykus, kadangi patys dirbote labai sunkiai ir daug, kad tai suprastumėte. Žmonės kreipsis į jus paramos ir patarimo, nes esate atjaučiantys ir geri klausytojai. Būdami labai ambicingi ir atkakliai siekdami tikslų, šiais metais pelnysite sėkmę. Patirsite nemažų karjeros pokyčių. Galbūt staiga atsivers naujos galimybės keliauti į tolimus kraštus ar pan., kuriomis būtų neįmanoma nepasinaudoti. Atverkite naujus horizontus, kadangi tai geras laikas išplėsti savo įgūdžius. Nepakenks kartas nuo karto grįžti ir prie praktinių gyvenimo aspektų, juolab kad kitos sritys pareikalaus tikrai daug energijos. Darbo bus nemažai, taigi jautriosioms Žuvims reikės laiko atsipalaiduoti ir pasvajoti, ypač atėjus vasarai – mėgstamam jūsų metų laikui. Jums reikia atgauti jėgas. Leiskite laiką vieni gamtoje, ypač prie jūros.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *