Jautis

Bendra apžvalga

Metų pradžioje, nuo sausio iki kovo, jus apsės kelionių karštinė. Tai jums nebūdinga, kaip ir nusiteikimas palikti viską ir visus, kuriuos mylite. Pagavus šiai karštinei, norėsite išvykti į ilgą kelionę ir pamatyti visa, ką kada nors norėjote pamatyti. Nevaržykite savęs. Tai laikas, kai galite neskausmingai susidėti daiktus ir išvykti ieškoti naujų įspūdžių. Jei turite porą, pasiimsite savo partnerį į kelionę. Ir ne tik todėl, kad kur kas maloniau keliauti, kai mylimas žmogus šalia. Norėsite keliauti su pora, nes trokštate pamatyti savo veiksmų rezultatus – ir tai bus dvigubas laiko investavimas. Tai bus dar viena patirtis šalia to, ką judu jau turite, ir tai jus dar labiau suartins. Jei esate vieniši, nenustebkite, jei nuostabaus atsitiktinumo dėka ypatingą žmogų susitiksite kelyje. Šis žmogus gali būti nelinkęs keliauti – tačiau tai nesvarbu. Bet kokiu atveju nuo kovo vidurio iki rugsėjo pabaigos jums meilė rūpės labiau, nei bet kada anksčiau. Karjeros reikalai metų pradžioje irgi klostysis ganėtinai sėkmingai, daugiausia dėl moters vadovės įtakos, paramos ar patarimo. Faktiškai nesvarbu, kokioje gyvenimo srityje, bet įsidėmėkite vieną tiesą: pasitikėkite mylinčiais ir patyrusiais žmonėmis šalia savęs. Jie neleis jums suklysti. Paskutinieji metų mėnesiai atneš jums didžiulių pokyčių – finansinį pagerėjimą ar naujus santykius. Jei artėjant Naujiesiems jausitės optimistiški, tai nebus atsitiktinumas. Šis jausmas dar kurį laiką nepaliks jūsų.

Meilė

Jūs apimti kelionių aistros ir pirmaisiais metų mėnesiais jausitės laimingiausi, galėdami patenkinti savo poreikį pamatyti naujus peizažus bei pasisemti naujos patirties. Ar mėgausitės Himalajais, ar gėrėsitės Fuji, suprasite apie save dalykus, apie kuriuos dar niekada nebuvote pagalvoję. Tačiau geriausia tai, kad savo santykiuose atrasite visiškai naujas dimensijas. Jei dėl kelionių nuotykių turėjote palikti mylimąjį, jūsų mintys nuolat sugrįš prie tų dalykų, kurie jūsų santykius padarė visiškai kitokius nei jūsų ankstesnieji. Suprasite, kad tikrai ilgitės to, kaip jūsų brangiausiasis atverčia jums mėgstamiausią jūsų laikraščio skiltį ar rankos paspaudimo, kuriuo jis pasako jums daugiau, nei žodžiais. Rašykite ilgus laiškus ir siųskite atvirukus. Jei galite pasiimti mylimąjį kartu, turėsite didžiulį malonumą tuos žodžius, kuriuos būtumėte rašę popieriuje, pašnibždėti jam tiesiai į ausytę. Jei esate vieniši, negalėsite ilgai mėgautis vienatve. Nuo kovo iki rugsėjo bus apstu meilės galimybių. Galbūt mylimąjį sutiksite savo kelionėse. Pasiruoškite maloniems siurprizams – jūsų spontaniškas naujasis draugas nusiveš jus į neplanuotą vidurnakčio kelionę prie jūros ar netikėtai nustebins jus nelaukta (bet slapta trokšta) dovana. Metų pabaigoje pasiruoškite žymiems pokyčiams meilės santykiuose. Ar tai laikas atidaryti bendrą einamąją sąskaitą, ar atnaujinti savo priesaiką? Naujųjų išvakarėse kelsite šampano taurę kartu su puikiu partneriu.

Karjera

Pirmaisiais keliais metų mėnesiais pabus noras pokyčiams. Tai nebūtinai turi būti nauja darbovietė, nors būtumėte patenkinti persikėlimu ar verslo kelione į pasaulio vietą, kurioje dar niekada nebuvote. Neatsisakykite naujų įspūdžių dėl savo aistros stabilumui ir saugumui. Jums reikia naujos patirties. Jei kada nors norėjote dirbti laisvai samdomu darbuotoju, dabar pats laikas pradėti. Visuose jūsų žygiuose bus svarbus atviraširdiškumas. Kai visi šie pokyčiai praeis, iškils seniai pamiršti jausmai dėl darbo ir pinigų. Jei esate įsitikinę, kad ši profesija ar karjera tikrai jums, tuomet tas žinojimas dar labiau sustiprės. Tačiau jei turite rimtų abejonių, jos dar labiau padidės – ypač kovo viduryje. Geroji šių abejonių pusė – jos paskatins jus ieškoti naujų galimybių. Saturnas pamokys Venerą atsakomybės rugpjūčio viduryje – turėsite atsakomybės išmokti ir jūs, kadangi jūsų ryšys su meilės ir pinigų planeta yra labai stiprus. Būsite tam pasirengę ir tai padės padidinti savo patikimumą vadovų bei svarbių klientų akyse. Atkreipkite dėmesį į ilgamečių įstaigos darbuotojų žodžius apie esamą situaciją – neapsiriksite. Paskutinius porą metų mėnesių bus svarbios sąskaitos, biudžetai, ir jums gali prireikti sutvarkyti savo santykius su partneriais ir kolegomis, kad galėtumėte judėti į priekį. Kai tai sutvarkysite, ateis klestėjimo laikas.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *