Dvyniai

dvyniai horoskopas

Kadangi žiemą išsispręs piniginiai reikalai, pagaliau galėsite visą savo dėmesį sutelkti į mėgavimąsi gyvenimu – ir tam turėsite daug galimybių vasarį ir kovą. Nuo sausio 9 iki 15 jums reikės dar sutvarkyti kelis nebaigtus reikalus, bet jei tai padarysite, raškysite savo sunkaus darbo vaisius. Pilnatis sausio 25 dieną dovanos jums įkvėpimą eiti į priekį, nesvarbu, kad ir kokie jūsų darbo iššūkiai – jūs juos nugalėsite. Likusią sezono dalį galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis savo darbo vaisiais.
Skaityti daugiau

Jūsų draugystės ir ryšiai balandį gali pasikeisti, ir jums tai patiks. Valdysite situaciją gegužę ir birželį, įgysite naujų gerbėjų ir galybę naujų draugų, kurie tiesiog negalės patikėti, kad jūs ne per gera, kad būtumėte tikra. Staigūs pokyčiai vasarą iš pradžių gali nepasirodyti esą ilgalaikiai, bet jei žengsite žingsnį atgal ir apsidairysite, suprasite, kad esate metamorfozės pradžioje – ir galiausiai būsite patenkinta dėl kiekvieno įvykio, kuris bus susijęs su “naująja jumis”. Pilnatis rugpjūčio 19 dieną suteiks jums progą išreikšti save visiškai naujai. Nepraleiskite šios galimybės ja nepasinaudojusios.
Skaityti daugiau

Rudenį jūsų dėmesys dar sykį bus sutelktas į santykius ir tai, ką su jais daryti. Pinigai, kuriuos jums bus skolingi, grįš jums, ir už paslaugą, apie kurią buvote seniai pamiršusi, bus atlyginta, patvirtinant taisyklę, kad tas gėris, kurį padarome, grįžta dešimteriopai. Taip pat turėsite galimybę šiek tiek papildomai užsidirbti ir taip pat pasilinksminti, taigi jei hobis artėjant šventėms netikėtai virs dalies dienos darbu, skirkite jam laiko.
Karjera
Skaityti daugiau

Kadangi žiemą išsispręs piniginiai reikalai, pagaliau galėsite visą savo dėmesį sutelkti į mėgavimąsi gyvenimu – ir tam turėsite daug galimybių vasarį ir kovą. 2017 metais nuo sausio 9 iki 15 jums reikės dar sutvarkyti kelis nebaigtus reikalus, bet jei tai padarysite, raškysite savo sunkaus darbo vaisius. Pilnatis sausio 25 dieną dovanos jums įkvėpimą eiti į priekį, nesvarbu, kad ir kokie jūsų darbo iššūkiai – jūs juos nugalėsite. Likusią sezono dalį galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis savo darbo vaisiais. 2017 metais Jūsų draugystės ir ryšiai balandį gali pasikeisti, ir jums tai patiks. 2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad valdysite situaciją gegužę ir birželį, įgysite naujų gerbėjų ir galybę naujų draugų, kurie tiesiog negalės patikėti, kad jūs ne per gera, kad būtumėte tikra. Staigūs pokyčiai vasarą iš pradžių gali nepasirodyti esą ilgalaikiai, bet jei žengsite žingsnį atgal ir apsidairysite, suprasite, kad esate metamorfozės pradžioje – ir galiausiai būsite patenkinta dėl kiekvieno įvykio, kuris bus susijęs su “naująja jumis”. Pilnatis rugpjūčio 19 dieną suteiks jums progą išreikšti save visiškai naujai. Nepraleiskite šios galimybės ja nepasinaudojusios. 2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad rudenį jūsų dėmesys dar sykį bus sutelktas į santykius ir tai, ką su jais daryti. Pinigai, kuriuos jums bus skolingi, grįš jums, ir už paslaugą, apie kurią buvote seniai pamiršusi, bus atlyginta, patvirtinant taisyklę, kad tas gėris, kurį padarome, grįžta dešimteriopai. 2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad turėsite galimybę šiek tiek papildomai užsidirbti ir taip pat pasilinksminti, taigi jei hobis artėjant šventėms netikėtai virs dalies dienos darbu, skirkite jam laiko. Karjera Jei sausį kaip reikiant padirbėsite, likusi žiemos dalis bus vienas juokas. Susitvarkykite visus slegiančius finansinius reikalus taip anksti, kaip įmanoma – iki 15 dienos. Tai nebus pats lengviausias laikas, kokį kada turėjote darbe, bet atlygis bus to vertas. Pilnatis sausio 25 dieną atneš įkvėpimą; turėtumėte susitvarkyti likusius didžiuosius darbus iki tos savaitės pabaigos, kad galėtumėte mėgautis sąlygine kelių mėnesių ramybe.

Skaityti daugiau

2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad pavasarį bus svarbi lyderystė. Balandį galimas perkėlimas – veikiausiai ne į kitą pasaulio galą, bet susijusį su nauja atsakomybe. Būti vadove iš pradžių rodysis ganėtinai kvaila, bet pamatysite, kaip tai jus veikia, kadangi greitai įgysite pasitikėjimo. Artimiausi kolegos įvertins jūsų naująjį stilių. Pokyčiai yra gerai, ar ne? Jei sutinkate su tuo, jums patiks vasara. 2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad Jums gali pasisekti dalyvauti didelėje ir svarbioje komandoje, kita vertus, galite padaryti radikalų karjeros posūkį ir atsidurti ten, kur niekuomet nesitikėjote. Liepos 21 – radikaliai naujų idėjų diena; kruopščiai sekite jas ir atsidursite ten, kur ir turėtumėte būti. Jūsų sąmojis ir žavesys puikiai pasitarnaus jums rudenį, kadangi jums reikės įgyti naujų kontaktų bei atnaujinti esamus, kad ir toliau vadovautumėte žaidimui. 2017 metų horoskopas dvyniams žada, kad finansinės problemos išsispręs tarsi mostelėjus burtų lazdele, ir galėsite surasti būdą užsidirbti pinigų ir netikėto šaltinio. Kažkas iš jūsų praeities susisieks su jumis antrąją lapkričio savaitę, galbūt norėdamas rekomendacijos arba atnaujinti bendravimą. Naudokitės galimybe ir ieškokite alternatyvių pinigų šaltinių per atostogas.

 

Meilė
Skaityti daugiau

Naujieji 2017 metai pasitiks jus pasinėrusią visa galva į meilę – dėl jūsų eis iš proto. Pasiruoškite padaryti sprendimą dėl savo meilės reikalų sausio viduryje; nesirinkti tuomet nebus geras pasirinkimas. Po trumpų, bet gilių apmąstymų vasario pradžioje mėgausitės gausybe mažų malonumų likusią žiemos dalį bei išliksite tokia pat sąmojinga ir gyvybinga, kaip visada.Merkurijaus atogrąža į jūsų gyvenimą beveik mėnesiui nuo kovo 19 d. gali atnešti nesusipratimų, vertų romantinės komedijos, bet su savo greitu mąstymu potencialias krizes paversite netikėtais bučiniais. Bet taip pat turėtumėte pažvelgti ne tik į žmonių išorę, bet ir į vidų – įskaitant ir save pačią. Jums tai ypač seksis kovo pabaigoje – balandžio pradžioje, ir savo aukšto intelekto dėka pamatysite, kaip tai gali būti seksualu. Gegužę ir birželį būsite lyderė, o jūsų brangiausiasis ar gerbėjai su malonumu seks jums iš paskos. 2017 metais širdies reikalai reikalaus jūsų dėmesio pirmą liepos savaitgalį, apdovanodami jus tokiais pokalbiais ir flirtu, nuo kurių kas minutę įsimylėsite iš naujo. Mėgausitės vasaros nuotykiais su kažkuo nauju, kiekvieną kartą pasirodančiu akiratyje, nesvarbu, ar esate vieniša, ar turite antrąją pusę. 2017 metais net nedidelis nesusipratimas rugpjūtį suteiks dar daugiau spalvų šiam paveikslui. Pasaulis žavėsis jumis rugpjūčio 26-osios savaitgalį. Atėjus rudeniui, kerinti jūsų talentų įvairovė įvilios jus į spąstus to, kas gali būti rimta – jei leisite tam įvykti. 2017 metais rugsėjo 10 ir 11 dienos padės jums apsispręsti. Neįtikėtina, kokia seksuali būsite per Halloween’ą, ir dėmesio, kurio sulauksite, jums gali būti netgi per akis. Bet saugokitės kitos Merkurijaus atogrąžos nuo lapkričio 13 iki gruodžio 3 dienos – sakykite tai, ką galvokite, ir galvokite taip, kaip sakote. Tuomet gruodžio 23-iosios savaitgalį pabučiuokite senuosius metus atsisveikinimui ir pasveikinkite kažką nauja.

 

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *