Vandenis

Nuolatinės kelionės su reikalais ir savo malonumui keičia įprastą gyvenimo būdą ir kelia naujus reikalavimus sau pačiai. Staiga atsiras naujų giminaičių, apie kurių egzistavimą jūs nė neįtarėte. Susilaikykite nuo labdaros – atsako nesulauksite.

Bendravimas

Jūsų reikalavimai aplinkai aukšti, įtikti jums sunku. Priėmimuose ir vakarėliuose pastebite visus trūkumus. Kviesti jus ims vis rečiau. Beje, jūs vargu ar suteiksite tam daug reikšmės. Užtat rudenį užsienyje pateksite į intelektualų draugiją, kur pagaliau pasijusite kaip namie.

Meilė

Jūs dovanojate save visam pasauliui ir atskiriems vyriškos lyties laimingiesiems. Jūsų jausmai atvirai skamba ir perduodami ilgais nuotoliais. Šlovė internetui! Nedidelė meilės avantiūra galima liepą. Nieko rimto, bet pakutenti nervus bus malonu. O kam dar gyventi, jei nepatiriame malonumo? Rugpjūtis – sunkus mėnuo ir gyvenime, ir meilėje. Vienas neatsargus žodis gali giliai ir ilgam sužeisti. Būkite atsargios, ką ir kam sakote. O dar geriau – tylėkite ir savo nuomonę pasilaikykite sau.

Darbai

Jei jūs siekiate taikdario karjeros, esate teisingame kelyje. Jei jūsų tikslai kiti, reikia peržiūrėti planus: galimas daiktas, praleidote porą nurodomųjų ženklų ir pasukote ne tuo keliu. Kovą eisite mokytis. Pavasarį susitvarkykite senas skolas ir gyvenkite ramiai. Antrojoje metų pusėje finansinių problemų nebus: jūs tvirtai stovite ant kojų, turite laiko ir jį tinkamai organizuojate. Vienu žodžiu – jūsų balsas skamba įtikinamai.

Įvaizdis

Apdarai keičia vienas kitą kaip lagaminai oro uosto krovinių juostoje. Beje, garderobas dabar susideda iš tokių dalykų, kurių anksčiau nė už ką nebūtumėte nusipirkusi. Šiais metais jūs eksperimentuojate: savo mėgstamą sportinį stilių iškeisite į seksualias ryškias spalvas. Leopardo raštų paltas su suvarstomais batais, paauksuota mini suknelė – taip ekstravagantiškai rengtis gali tik Vandeniai.

Poilsis

Geriausias poilsis – intelektualinis. Naujos vietos, nauji veidai, nauji įspūdžiai. Atraskite senąją Europą: Veneciją, Angliją ir būtinai – miestą Vezuvijaus papėdėje, Neapolį, kartu su ne per toliausiai esančiu Kapriu.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *