Svarstyklės

Jums šiemet buvo gerai, o kitais metais bus dar geriau. Jus lanko sėkmė, myli draugai, o vyrai klaupiasi priešais jus ant kelių. Sėkmės bus dar daugiau, o nesėkmės atrodys tokios menkos, kad neverta apie jas nė kalbėti. Baltas ir pūkuotas Triušis padės išlaikyti švarų ir nepriekaištingą jūsų įvaizdį.

Bendravimas

Svarstyklės neklysta dėl žanro dėsnių: žmogiškųjų santykių plėtros, siužeto ir dinamikos. Viskas yra žaidimas, o jūs – aktorė, verta „Oskaro“ už geriausią moters vaidmenį. Liepą vyriškas dėmesys maloniai pakutens nervus. Rugpjūtį ir rugsėjį atsivers senas konfliktas. Nepamatuotų pretenzijų ir kaltinimų be pagrindo nereikia nė imti į širdį: geriausias atsakas – tyla.

Meilė

Kas tai per įdomus vyriškis – ryškus, savarankiškas ir laisvas? Prisijaukinti jo nepavyks. Jis pernelyg vertina laisvę. Mėgaukitės jo draugija jo sąlygomis ir, jei žaidimas pavyks, sujunkite savo gyvenimus. Tiesa, rudenį ir gruodį galima santykių įtampa. Ar tikrai verta laidyti nuodingas strėles ir įrodinėti tai, kas akivaizdu? Vyras ir moteris – pernelyg skirtingi padarai.

Darbai

Sėkmė pasiekta, karjeros šuolis padarytas, laikas užfiksuoti esamą padėtį. Kas toliau? Esamos problemos pernelyg didelės, ir sunku prisiversti jas spręsti. Vienintelis būdas – dirbti dinamiškai. Automobilyje, traukinyje arba jachtoje. O štai spalį nepraleiskite progos investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Įvaizdis

Atėjo laikas, kai būtent Svarstyklės tampa pačiomis sėkmingiausiomis dizainerėmis. Jūs gebate pagauti mados tendencijas, o už sukurtų detalių regite ne tik kūrėjo, bet ir savininko sielą. Siūkite sau ir draugėms, o gal įsteikite savo verslą? Beje, galima į tai pažvelgti iš kitos pusės ir pradėti mados blogą. Niekas nežino – gal už poros metų sėdėsite pirmosiose eilėse kartu su Anna Wintour.

Poilsis

Link kiparisų ir magnolijų geriausia keliauti iki pavasariui ateinant. Vėliau gyvenimo ritmas leis mėgautis tik dangoraižiais, autostradomis ir banknotų šlamėjimu. Ne bėda: savaitgaliais surinkite gerą kompaniją, išvažiuokite už miesto ir žaiskite komandinius žaidimus – kad ir tinklinį. Tai padės atsipalaiduoti šiame dideliame beprotiškame pasaulyje.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *