Skorpionas

Prieš akis – nelengvi, bet be galo įdomūs metai. Tie pokyčiai, kurie turėjo ateiti jau seniai, pagaliau prasideda. Jūsų gyvenimo būdas neatpažįstamai pasikeis: būsite aktyvesnės, siekiančios tikslo ir nepriklausomos, išgražėsite ir taip pakeisite ne tik save, bet ir savo aplinką. O labiausiai – artimuosius.

Bendravimas

Publika šokiruota: visą jaunystę mėgavusis dėmesiu, dabar jūs pasitraukiate ir gyvenate atsiskyrėlės gyvenimą, retai pasirodydama žmonėse. Jūsų draugai – nedidelis ratas, jūsų pramogos – knygos ir Facebook. Virtualūs gerbėjai, sveikinimai ir bendravimas reikalauja ne mažesnio, o gal net ir didesnio rūpesčio? Patarimas: neįsiveskite interneto į užmiesčio sodybą, ir problema išsispręs savaime.

Meilė

Nedidelis skausmingų aistrų gaisras šių metų pabaigoje pereina į širdies ramybę. Ilsėkitės nuo emocinių perkrovų ir mėgaukitės jausmų branda. Kovą paaštrės dauginimosi instinktas, pradėsite galvoti apie vaikus. Vyrus imsite vertinti pagal tai, ar jie – tinkami tėvai. Spalis dar sykį padovanos įvairovės: ryšys sustiprės ir užsigrūdins nuo įsiliepsnojusios aistros kaip plienas.

Darbai

Darbai tekės neskubia vaga, paklusdami metų laikų pokyčiams ir bendram darbiniam aktyvumui. Jūsų poreikis užsiimti tik mėgstama veikla susilauks paskatinimo ir susižavėjimo. Liks tik plaukti pasroviui. Nebent rugpjūtį jūsų tikslai ir uždaviniai susilauks skeptiškų klausimų. Nedarykite skubotų išvadų!

Įvaizdis

Jus valdo priešingybės: norisi gilių iškirpčių, laisvų siluetų ir lygiapadžių batelių. Nors ar tai tikrai tokie nesuderinami dalykai? Gal vertėtų rinktis vyriško stiliaus kostiumus? Spalį laukite naujų permainų. Pirmoji joms pasiduos šukuosena, o vyriški apdarai užleis vietą ryškiems ir seksualiems. Štai čia ir bus laikas geidžiamai iškirptei.

Poilsis

Stenkitės atgauti jėgas ir leisti laiką taip, kad būtų nauda ir kūnui, ir protui. Užsiimkite pilatesu ar joga. Išmokite atsipalaiduoti panaudodamos muzikos galią – suprasite, kaip džiaugtis kiekviena diena, nepriklausomai nuo to, ką šiandien veikiate.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *