Ožiaragis

Pavasarį pradėsite pertvarkyti savo teritoriją – ir tiesiogine, ir perkeltine prasme. Ant sienos iškabinėsite meno kūrinius, įrengsite elektroniką. Jūsų gyvenamasis būstas taps pritaikytas viskam, išskyrus poilsį. Užtat čia galėsite kurti grandiozinius dalykus. Tai atsispindės ir asmeniniame gyvenime: kurti šedevrus teks vienatvėje, susitinkant su vyriškiais tik akimirksnio įkvėpimui.

Bendravimas

Pirmojoje metų pusėje mažai pasirodysite žmonėse – nebent tikrai svarbiais atvejais. O juk anksčiau jus mylėjo už gerus darbus ir aukštus moralinius standartus, buvote žmonėms tikras pavyzdys. Tačiau metų pabaigoje viskas sugrįš į senas vėžes: juk kažkam reikia parodyti tiek buities naujoves, tiek naują gyvenimo partnerį?

Meilė

Tik antrojoje metų pusėje, kai jau pulsite į visišką neviltį, atsiras santykiai, kurių taip ilgai laukėte. Daug laiko leisite kartu, aptardami viską pasaulyje, apie viską kalbėsitės iš širdies, jau nekalbant apie tai, koks saldus po ilgos pertraukos pasirodys seksas. Tačiau ar esate pasiruošusi eiti iki galo ir ar esate tikra dėl savo pasirinkimo? Neskubėkite atsakyti.

Darbai

Balandį jums staiga užsinorės dirbti namie, o liepą atsiras geranoriškas padėjėjas – vyras, kuris prisiims ant savo pečių jūsų rutinos dalį. Juo galima pasitikėti. Rugpjūčio piniginės problemos kainuos daug nervų, finansų – teks atidėti suplanuotus reikalus keliems mėnesiams. Nesijaudinkite – nėra problemos, kurios negalėtų išspręsti Ožiaragis. Spalį gausite daug, daug daugiau.

Įvaizdis

Išorė – jūsų ginklas kelyje į sėkmę. Griežtas kelnių kostiumas, pieštuko formos sijonas, dalykinio stiliaus palaidinė aukšta apykakle – paįvairinkite savo mėgstamą dalykinį stilių madingais aksesuarais: rankinėmis ilgu diržu, siauru juosmens dirželiu, spalvotomis pėdkelnėmis, leopardo raštų šalikėliu. Darbui tai tik padės: modernizacija dabar madinga.

Poilsis

Birželį žvaigždžių konfigūracija palanki sąjungai su mylimuoju – bet kur gi jis? Taigi vietoje sąjungos renkamės aktyvų poilsį. Žygiai po kalnus, plaukiojimas ežere ir nuotykiai laukinėse vietovėse – atverkite naujas teritorijas, apie kurias paskui galėsite prisiminti sėdėdamos prie židinio. Jau su mylimu žmogumi.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *