Liūtas

Į Liūto gyvenimą ateina ilgai lauktos permainos. Baigiasi ekstremalūs kilimai ir kritimai. Dabar galite ramiai atsikvėpti ir ilsėtis saulės spinduliuose, kaip ir dera žvėrių karaliui. Atsiras laisvo laiko ir pinigų – ir nebus galybės neatidėliotinų reikalų juos leisti. Geriausia tiesiog įsitaisyti minkštame krėsle ir paskaityti seną gerą detektyvą.

Bendravimas

Jūsų prigimtis reikalauja nuolatinio bendravimo: draugai, kolegos, Facebook. Išeiginės suplanuotos mėnesiui į priekį, o svarbios datos pažymėtos kalendoriuje iš anksto. Tačiau pavasarį nutiks neplanuotas dalykas: pateksite į stilingos bohemos draugiją, tarp abejotinų moralės principų ir neabejotinai linksmų žmonių. Aplink pradės rinktis didžiulės triukšmingos kompanijos, ir tik metų pabaigoje galėsite susitelkti į save ir savo asmeninius interesus. Čia ir pravers sveikas optimizmas.

Meilė

Šiais metais jūsų santykiai taps dar tvirtesni ir romantiškesni. Pajusite širdžių artumą ir net atrasite vienas kitą iš naujo (kad ir kaip juokingai tai skambėtų). O metų pabaigoje santykiai oficialiai įgaus naują formą. Visa tai nutiks su viena sąlyga: jokių tarnybinių romanų. O tai, kaip žvaigždėms puikiai žinoma, yra jūsų silpnoji vieta.

Darbai

Santykiai su kolegomis ir verslo partneriais liks neaiškūs iki vasaros pradžios. Užtat paskui pagaliau atsiras ilgai lauktas aiškumas. Materialinį stabilumą išsaugosite visus metus. Netikėtumų nenusimato: ką uždirbote, tą ir gausite. Rudenį pasiruoškite pabėgioti pas biurokratus ir įvairias instancijas. Ne dėl svetimų – dėl savų reikalų!

Įvaizdis

Atrodyti gerai ir šiuolaikiškai – Liūtės dalykinės sėkmės sąlyga. Tik šukuosena kartais nukenčia dėl nerūpestingumo, tačiau šią žiemą tai veikiau pliusas, jei tikėsime mados tendencijomis. Pavasarį susimąstysite, kaip atrodyti jaunatviškiau. Nusiteikite žygiams į grožio salonus, knygynuose ieškosite literatūros apie taisyklingą mitybą. O rugpjūtį papildykite savo garderobą retro stiliaus daiktais. Niekas taip puikiai nepabrėžia jaunystės, kaip močiutės briliantai!

Poilsis

Daug keliausite ir galiausiai savo kelionių dėka gausite jei ne dvigubą pilietybę, tai bent jau rekordinį auksinių mylių skaičių. Žvaigždės palankios savaitgaliams Europos sostinėse, su apsipirkimais ir pasivaikščiojimais po restoranus. O liepą keliaukite prie jūros su vaikais arba draugais.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *