Jautis

Su kuo būti ir kuo tikėti – spręsite jūs. Būsite aktyvios ir pozityvios – netgi tiek, kad galbūt radikaliai ryšitės pakeisti įvaizdį. Jei graužiate save dėl figūros, dietos, sportas ir savigrauža nepadės. Tik išvarginsite ir save, ir artimuosius. Vienintelė išeitis pasikeisti – kiekybę pakeisti kokybe. Rinkitės rafinuotai – visame kame, nuo drabužių iki restoranų prekės ženklo.

Bendravimas

Užkulisinės intrigos tęsiasi, o kasdienis Jaučio gyvenimas primena brazilišką serialą su užsitęsusia atomazga, kur pagrindinė drama vyksta už jūsų nugaros. Visgi jūs esate taikos balandis iš prigimties, tad sudėtingomis manipuliacijomis, kurios laukia ir namie, ir darbe, visus sutaikysite – nenuskriausdamos savęs.

Meilė

Jūsų jausmų harmonijos niekas nesudrums. Jūs, kaip ir anksčiau, siekiate aukštų idealų, moralinių vertybių ir ištikimybės. Su viena išimtimi: vasarį laukia pažintis su tikru vyru – stipriu, valdingu ir nepriklausomu. Jis užkariaus dalį jūsų širdies ir paliks ryškų pėdsaką jūsų gyvenime. Nusilenkite nugalėtojo malonei ir nepasigailėsite.

Darbai

Rūpesčių pikas laukia antrą ketvirtį. Tikslai bus aiškūs ir didingi. Nebijokite užsibrėžti didelių tikslų, tačiau veikti reikės greitai, tiksliai ir pasitelkus patikrintų bei atsakingų žmonių komandą. Viskas pavyks puikiai, tačiau menkai pažįstamiems žmonėms nepasakokite apie savo planus, nes genialią idėją kažkas gali ir nukniaukti.

Įvaizdis

Rinktis kažką viena – neįmanoma ir vargu ar reikalinga. Jus traukia spindintys audiniai ir natūralios žydros jūros, mėlyno dangaus, žalumos ir rudens spalvos: jūsų naujas įvaizdis – gamtos dievaitė. Geriausia apsipirkti su mylimu vyriškiu. Jis sąžiningai pasakys, kas jums tinka, ir neims piktdžiugiškai kikenti, jei prireiks didesnio dydžio.

Poilsis

Tradicinį poilsį ištaiginguose viešbučiuose laikas pakeisti aktyviu. Rinkitės sportišką kompaniją, su kuria tyrinėsite toli nuo civilizacijos esančius kampelius. Būtent čia atgausite dvasios pusiausvyrą. Neramų balandį tiks atlikti atpalaiduojamąsias procedūras. O rudenį padovanokite sau sveikatinamąjį poilsį su pilna medicinine apžiūra – profilaktika geriau nei gydymas.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *