Avinas

Naujieji Metai leis pažvelgti iš aukštybių: štai jis, gyvenimas, apie kurį tik svajojote! Jūsų laukia nauji susitikimai, žmonės, vardai, vietos ir net geografiniai atradimai, kurie virs naujais pajamų šaltiniais. Be to, kūrybinis įkvėpimas neapleis jūsų nė sekundei. Pasieksite visko, ką tik esate užsibrėžę!

Bendravimas

Laikas, kurį vasarį praleisite vakarėliuose – rekordinis. Ir tai padovanos jums naudingų pažinčių. Rugpjūtį prisiminsite senas pažintis – tačiau jau naujame, intriguojančiame kontekste. Rugsėjį laukia trumpas vienatvės periodas. Avinas, žydinčio pavasario ženklas, sunkiai ištveria artėjančius šalčius. Viskas atrodo niūru, ateitis baugina… Liūdesį pamiršite gruodį, kai atsiras naujų draugų.

Meilė

Liksite ištikima seniems jausmams ir idealams. Pirmojoje metų pusėje draugų būryje atsiras įdomus vyriškis ir dar vienas pretekstas pasirūpinti savimi. Pavasarį horizonte pasirodys objektas virtualiam susižavėjimui. Jus traukia stiprios asmenybės, užimančios svarbią padėtį visuomenėje. Spalį padidės troškimas pasijusti be galo mylima, laiminga ir žavia. Esate pasiruošusi naujiems susitikimams, flirtui ir nekaltiems nuotykiams. Laimingas gyvenimas!

Darbai

Ateinantys metai – lemiami karjerai. Jūs turite pereiti į naują vystymosi lygį, tapti reikšmingesne – nesismulkinkite užsibrėždamos tikslus ir norus. Siekite pačių neįmanomiausių tikslų. Vienintelis minusas – pradėsite daugiau uždirbti, tačiau tuo pat metu daugiau ir išleisite. Tiesa, Avinas moka spręsti tokias „problemas“.

Įvaizdis

Išorė – svarbiausia užduotis ateinančiais metais. Jau sausį prasidės naujų pirkinių medžioklė, kuri gali užsitęsti net kelerius metus. Jums prireiks skirti papildomos vietos savo garderobui ir papildomų progų pasirodyti viešumoje. Jūsų įvaizdis radikaliai pasikeis. Pasirodys spalvų, drąsių derinių, įmantrių formų. Balansuodamos ant ribos, rinkitės žinomus prekių ženklus – jie nenuvils.

Poilsis

Naujuosius sutikite geriausiame kurorte! Atostogoms suplanuokite dvi savaites prieš pavasarį – ir šiuo metu geriau laikykitės toliau nuo streso ir civilizacijos. Gamta atgaivins mintis ir jausmus. Vasarą ilsėkitės ne per toliausiai nuo namų su mylimu žmogumi.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *