Liūtas

Bendra apžvalga

Jūsų požiūris 2022 metais suteiks jūsų gyvenimui harmonijos ir padės pamilti save bei pasaulį. Jūs akyvus žmogus, turite gausybę draugų, jums patinka kaita ir nuolatinė stimuliacija. Puikiai organizuojate grupę ir jos veiklą: vakarėlius, paskaitas, renginius. Puikiai seksis tokio pobūdžio karjera, kadangi mėgstate bendrauti su žmonėmis ir esate puikus organizatorius. Vis dėlto šiais metais neprisiimkite pernelyg daug atsakomybės, nes jausitės pervargę. Pasirūpinkite asmeniniais poreikiais. Jūs trokštate komforto ir saugumo, todėl jums nuolat reikėtų ištrūkti į gamtą, kad atgautumėte jėgas. Tai puikus laikas iš naujo suprasti, kas esate, ko norite ir kas jums yra iš tikro svarbu. Šiais metais laukia ypatingi santykiai, kokių dar niekada nepatyrėte. Išsiaiškinkite, kaip praeitis veikia jūsų dabartinę būseną.

Meilė

2022 metais suprasite, kaip reikia daugiau švelnumo ir diplomatijos santykiuose, kad su partneriu pasijustumėte artimesni. Labai norėsite pakeisti savo meilės gyvenimą, kad būtų labiau suprasti jūsų vidiniai poreikiai. Jaučiate harmoniją tada, kai galite elgtis taip, kaip norite. Esate žavingi ir traukiate priešingą lytį. Jūsų juokas ir žaismingumas neleis kitiems nuobodžiauti. Svajojate apie tobulą partnerį, bet kartais jums norisi nepriklausyti tiek daug nuo mylimojo. Šiais metais suprasite, kad ankstesnis elgesys jums nebepatinka ir netinka. Iš naujo analizuodami save, judėsite į priekį, bendrausite naujai, pozityviai. Kad išlaikytumėte sveiką kūną ir sielą, šiais metais jums reikės suprasti ir apibrėžti ribą tarp jūsų ir partnerio. Kuo harmoningiau jausitės, tuo laimingesni būsite. Jūsų santykiai sugrąžins jus į realybę pačiu geriausiu būdu. Meilėje svarbu ne tik gauti, bet ir duoti. Pasirenkite laimės ir meilės metams.

Karjera

2022 metais svarbiausia jums bus darbas ir atsakomybė. Jums patinka prabanga ir žinote, kad norėdami gauti iš gyvenimo viską, ko norite, turite tikėti savimi. Jūs padarysite viską, kad nugalėtumėte nepalankias aplinkybes, būsite drąsus ir šiais metais priimsite visus naujus iššūkius. Svarbu, kad sau suteiktumėte pakankamai laisvės. Būkite lankstus. Pasižymite galinga intuicija, ir jei ja vadovausitės, neabejotinai tapsite lyderiu. Jūs suvokiate pasaulio netvarką ir juntate nenumaldomą norą įgyvendinti savo idealistinius tikslus. Darbas jums yra svarbus įsipareigojimas. Tai idealūs metai jums atsiskleisti. Domėkitės menais, teatru; galbūt savyje atrasite kūrybinę gyslelę. Mėgaujatės scenos šviesa ir veikiau švytėsite, nei norėsite slėpti savo šviesą. Gyvenimas – tai nesibaigiantis nuotykis, ir tai jus motyvuos dirbti bei kurti visus šiuos metus.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *