Vandenis

Bendra apžvalga

Šiais 2022 metais suspindės idealistiškojo Vandenio žvaigždė. Jūs – išradėjas su kilniu tikslo siekimu ir amžininkus pranokstančiu mąstymu. Jums bus lengva išreikšti savo individualumą ir altruistinius idealus. Atsivers naujos galimybės išreikšti savo tikruosius jausmus. Šiais metais atrasite unikalių būdų pinigams uždirbti. Savo idealus galėsite pritaikyti praktiškai. Dar kūrybiškiau galėsite save išreikšti. Šiais metais galbūt pasirinksite eksperimentavimą su skirtingais gyvenimo būdais. Jaučiate didžiulį nepriklausomybės siekimą ir nemėgstate dirbti kitiems žmonėms, taigi galbūt imsite galvoti apie savo verslą. Jūsų pastangos lems esminius jūsų gyvenimo pokyčius. Taip pat norėsite pakeisti savo gyvenamąją aplinką. Meilės santykiuose šiais metais būsite itin charizmatiškas ir galite sutikti tokią pat charizmatišką antrąją pusę. Jūsų magnetizmas padovanos jums puikią porą, kuri galės jums duoti tiek pat, kiek jūs jai, ir įtrauks jus į aistros, meilės ir džiaugsmo sūkurį.

Meilė

Mėgstate išeiti į žmones ir jums reikia būti įvertintam bei pamatytam, kad gerai jaustumėtės. Galite nustebinti kitus žmones, kurie neįpratę prie tokio teatrališko jausmų demonstravimo. Jums reikia būti apsuptiems žmonių, kurie vertina jūsų žaismingumą ir saviraišką. Geriausiai jaučiatės būdami savimi. Šiais metais jums reikės aiškiai ir tiksliai išsakyti savo poreikius, kad į juos būtų atsižvelgta. Partnerystėje esate labai ištikimi ir iš mylimojo tikitės to paties. Šiais metais mėgausitės savo meilės gyvenimu ir suprasite, kad negalite gyventi be to ypatingo žmogaus, kuris suteikia jums tiek daug džiaugsmo ir kuris yra tikras stebuklas. Galbūt esate svajotojas ir linkstate romantizuoti jausmus, tačiau jūsų svajos gali atspindėti realybę, kuri jums šiais metais atsivers. Mėgstate keliauti; galimas daiktas, kad keliausite daug. Rudenį įvertinsite santykių harmoniją ir suprasite, kad gera būti vienam, bet dar geriau – dviese. Santuokoje turėsite progą paskirstyti savo energiją. Labiausiai už viską vertinate gerumą, ramybę ir jaukią namų aplinką. Juntate stiprų poreikį pasidalyti savo gyvenimo filosofija su kažkuo, kas supranta jūsų poreikius ir tikslus. Šiais metais sutiksite sielos draugą.

Karjera

Pasižymite logišku, novatorišku protu ir šiais metais būsite kupini pozityvios energijos bei galėsite pradėti naujus projektus. Tyrinėsite naujas galimybes, puikiai bendrausite su kitais tiek asmeniniais, tiek verslo tikslais. Pasižymite diplomatija ir taktu – šios savybės sužavi esančius šalia jūsų. Svajones įgyvendinti ir finansiškai pagerinti savo padėtį šiais metais padės ir įtakingi ryšiai. Jūs rūpinatės visuomene, jums nesvetimi kilnūs humanistiniai idealai. Mėgstate dirbti su žmonėmis ir puikiai susitvarkote su vadovo darbu. Daugiau išmokstate iš praktikos, nei iš studijų. Idėjos jums nėra svarbios, jei jos neturi praktinio pritaikymo. Rinkodara būtų sritis, kur galėtumėte puikiai panaudoti savo kūrybiškumą. Puikiai analizuojate situacijas ir pasižymite praktiškumu. Kiti žmonės pasitiki jumis. Metų pabaigoje savo gebėjimus puikiai pritaikytumėte srityse, kur galėtumėte padėti žmonėms.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *