Vėžys

Bendra apžvalga

Santykiai, santykiai, santykiai. Tai bus svarbiausias dalykas pirmojoje ateinančių metų pusėje, ypač sausį ir vasarį. Jei esate vieniši, pasirenkite santykiams su tuo, kurį iki šiol laikėte tik draugu – tuo, kuris pasirengęs įsipareigoti ir tikisi iš jūsų to paties. Jei nesate pasirengę, nesileiskite spaudžiami, manipuliuojami ar įkalbinėjami. Jei turite porą, didžiuositės savo pasirinkimu ir būsite dar artimesni su savo partneriu vasarai artėjant. Pirmąsias tris gruodžio savaites atgims sena aistra. Jei tikrai manote, kad senoms problemoms galite rasti bendrą sprendimą ir tai jums tikrai rūpi, bandykite. Jei ne, pasistenkite tiesiog likti draugais. Šiais metais jums reikia itin atidžiai rūpintis finansiniais dalykais. Bus lengva išleisti per daug, bet jei pasiduosite pagundai, labai gailėsitės – ypač jei ištuštinsite kredito kortelę. Turite atsidėti ir šiek tiek pinigų atsargai. To paties reikės ir darbo tikslais kovo pabaigoje – balandžio pradžioje. Taip pat reikės dairytis galimybės pomėgį paversti dalies dienos uždarbio šaltiniu – bent jau dalies dienos. Galite pajusti norą pasinerti į visiškai naują profesiją, ir tai gali būti tik pradžia. Žiemos pradžioje gavę pasiūlymą gerai pagalvokite prieš iškart atsisakydami. Tai gali būti dalykas, kurio ilgai laukėte. Visose srityse klausykitės vidinio balso. Ar jis kada nors yra jus apgavęs?

Meilė

Pirmoji metų pusė – fantastiška jūsų pasitikėjimui savimi. Ir tai nieko nekainuos. Kam leisti pinigus brangioms psichologo konsultacijoms ar knygoms, jei visi aplink jus tiesiog pamišę dėl jūsų? Pasirenkite nelauktam jūsų asmenybės bei gabumų pripažinimui. Santykių srityje ši situacija gali būti būtent tokia, kokios ilgai laukėte. Jei esate vieniši, galite netikėtoje šviesoje pamatyti žmogų, apie kurį niekad rimtai negalvojote. Šis žmogus gali jums justi kur kas karštesnius jausmus nei jūs. Jei nesate pasirengę tiems santykiams, kuriuos jis jums siūlo, gerbkite savo valią ir nesileiskite persekiojami. Jei jau turite porą, komplimentai ir materialūs aistros ženklai iš jūsų partnerio tikrai nesugadins santykių. Tiesiog priimkite visa tai atvira širdimi ir metams įpusėjus pasijusite be galo artimi su savo partneriu. Vėliau kitais metais reikės atprasti nuo tos gausybės pripažinimo. Tačiau nesijaudinkite – jums nereikės aistros žodžių, kai veiksmai kalbės patys už save. Kolekcionuosite gerbėjus, kaip kad kiti žmonės kolekcionuoja vyno butelius. Per pirmąsias tris gruodžio savaites galite vėl susitikti žmogų iš praeities. Net jei šis žmogus neprašo dar vienos galimybės, jis veikiausiai tiria, ar norėtumėte pabandyti dar kartą. Nuoširdžiai savęs paklauskite, ar tikitės, jog viskas dabar bus kitaip; jei atsakymas – ne, atsitraukite, kol nepadarėte sau jokios žalos. Žiemos pradžioje į jūsų gyvenimą pasibels naujas žmogus. Iškart atskirsite, ar tai draugas, ar priešas, taigi darydami sprendimus dėl ateities pasikliaukite savo nuojauta.

Karjera

Naujieji metai atneš jums puikias saviraiškos galimybes. Pirmieji pora mėnesių – labai intensyvūs; turėsite gausybę darbų ir galbūt net darbuositės ne vienoje vietoje. Pasinaudokite savo garsiąja nuojauta, atskirdami pelus nuo grūdų – bent vienas ryšys žadės daugiau, nei sugebės duoti. Metų pabaigoje, veikiausiai rudens viduryje, ilgėsitės senosios darbo padėties, kuri, kaip žinote, yra nepakeičiama. Jūsų santykiai su finansais bus itin svarbūs. Pasistenkite sutaupyti ir apriboti savo išlaidas tiek, kiek tai jums yra įmanoma – kuo daugiau sutaupysite, tuo vėliau tuo tik džiaugsitės. Pasistenkite išvengti neplanuotų išlaidų. Sausį ir vasarį gautus pinigus saugiai galėsite išleisti pavasarį. Rudenį galbūt norėsite dirbti kaip laisvai samdomas darbuotojas, ir ši veikla nuves jus visiškai nauja kryptimi. Klausykitės savo nuojautos ir nuspręskite, kas iš tiesų jums geriausia žvelgiant į ilgalaikes karjeros galimybes, tačiau negalvokite du kartus apie tuos tikslus, kurie, kaip manote, jums yra esminiai. Artėjant Naujiesiems pamatysite, kad kiekvieną kartą, kai galimybei pasakėte “ne”, atėjo naujos galimybės – ir visada, kai pasakėte “taip”, suradote kažką netikėto.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *