Skorpionas

Bendra apžvalga

Taip lengvai nepamiršite praėjusių metų, Skorpione, daugiausia dėl teigiamų priežasčių. 2018 metais jūsų laukia tas pats. Jau nuo pat metų pradžios – dėl Jupiterio suteikto energijos pliūpsnio – būsite aktyvūs, užsiėmę ir neįtikėtinai aistringi. Geriausia tai, kad kone visi bus ne tik atviri jūsų idėjoms, tačiau ir trokš sužinoti, kas dedasi jūsų galvoje ir širdyje. Pirmuosius du mėnesius galėsite įkalbėti kone visus daryti bet ką – net jei anksčiau tai jums nepavyko. Turėkite tai omenyje, nesvarbu, kokie būtų jūsų tikslai – asmeniniai, platoniški ar profesiniai. Iki pat kovo vidurio seksis įtikinti bet ką; kuo blogesnė bus situacija, tuo lengviau bus visus įtikinti, jog ji normali. Kovo pabaigoje saulės užtemimo metu gali pavykti net įtikinti kažką tapti jūsų rėmėju – tuomet pavyktų pradėti nuosavą verslą. Nereikia net sakyti, kad finansiškai šie metai nebus sudėtingi – jūsų vadovai bus kone jus įsimylėję, o dar labiau jiems apsuks galvą jūsų darbo rezultatai. Kalbant apie galvos apsukimą, būkite atsargūs rugsėjį ir spalį. “Kasdienis” flirtas gali šiuo laiku virsti kur kas rimtesniu dalyku. Žinoma, jei jūs vieniši ir jausmai abipusiai, pamirškite kasdienybę – galvokite apie aistrą. Juk tai galiausiai ir yra jūsų pašaukimas. Jei esate laimingi su savo antrąja puse, būkite dar aistringesni. Jūsų partneris bus laimingas, galėdamas būti dar arčiau jūsų, klausytis giliausių jūsų minčių ir slaptų jausmų bei dalytis savaisiais. Metų pabaigoje norėsite ne tik gauti, bet ir duoti. Jei ketinate išlepinti savo mylimus žmones materialiomis dovanomis, ypač gruodį, pagalvokite apie sąskaitas, kurios lauks jūsų po švenčių. Vietoje materialių dalykų dovanokite žmonėms, kurie yra šalia jūsų, nepamirštamus įspūdžius.

Meilė

Praėję metai buvo nuostabūs ir įsimintini, – tas pats jūsų laukia ir metams prasidėjus. Lygiai taip pat, kaip pinigai pritraukia pinigus, suvoksite, jog meilės ir laimės perteklius pritrauks dar daugiau nuostabių įvykių ir aplinkybių. Galėsite nugalėti bet kokias kliūtis ir siekti tų tikslų, kurie praeityje atrodė nepasiekiami. Turėsite galios juos įtikinti, kad esate tas vienintelis žmogus jų gyvenime. Turėsite krūvas gerbėjų, o tai suteiks jums dar daugiau pasitikėjimo savimi ir seksualumo. Šis teigiamas grįžtamasis ryšys jus jaudins ir intriguos. Tačiau turėsite būti atsargūs. Šią jėgą galima panaudoti netinkamai, taigi saugokitės, kad rudenį kasdienis flirtas pernelyg neužimtų jūsų galvos. Nuo erzinimosi iki aistros – suprasite, kad santykiai keičiasi. Tai gali būti su partneriu, su tuo, kuriuo esate susižavėję ar net su tuo, kurio iki šiol nemėgote. Taigi jei palaikote santykius su kitu žmogumi arba tas žmogus jums nepatinka, nedelsdami baikite flirtą. Jei jausmai abipusiai ir jūs nesate įsipareigoję, pasinaudokite proga pagilinti santykius ir sulauksite dėmesio pliūpsnio bei nuotykių. Jei jums pasisekė vėl iš naujo susižavėti jau esamu partneriu, savo meilės gyvenimą pradėsite tarsi iš naujo, – abu būsite apimti vėl atgimusios aistros. Šis jūsų pasitikėjimas savimi kartu su žavingai vaikišku atvirumu leis jums būti žaismingiems net tada, kai galvosite apie rimtus dalykus. Jūsų puikių santykių pavydės visi draugai. Tik pasitikėkite savo sugebėjimu ekstremalią patirtį paversti atmintinais smagiais nuotykiais ir niekas nesukliudys pasiekti jums tą partnerį, kurio trokštate.

Karjera

Į Naujuosius metus įžengsite teigiamai nusiteikę ir daugiau nei kada anksčiau atsidavę savo darbui bei karjerai. Sulauksite energijos pliūpsnio, kuris nustebins ir nudžiugins. Jūsų įtikinėjimo galia bus tiesiog neįtikėtina, ir jei dabar nesate tiesiogiai susiję su pardavimu, suprasite, kad judate ta kryptimi ir susilaukiate įdomių rezultatų. Visi, ką susitiksite darbe, girdės tai, ką nori girdėti, ir jums net nereikės dėti ypatingų pastangų. Kovas – geras laikas investicijoms, taip pat tai palankus metas tapti laisvai samdomu darbuotoju, jei jau seniai norėjosi išbandyti save naujoje situacijoje. Leiskite kitiems tvarkyti finansinius reikalus – šiais metais jie nebus svarbūs, o jūsų galvoje suksis kur kas didesni ir geresni dalykai. Rudenį gali užklupti tarnybinis romanas. Jei esate tam pasirengę, pirmyn – mėgaukitės gražiu laiku. Jei verčiau liktumėte su dabartiniu partneriu (ar bet kuo kitu), nepadarysite jokios žalos. Nepaisant to, su visais darbe sutarsite puikiai – nuo vadovų iki kolegų bei pavaldinių. Vienas ar daugiau kolegų rudenį jus pagirs vadovams – pasistenkite atrodyti nustebę. Finansai ir inventorizacijos metų pabaigoje gali sumaišyti jums mintis, tačiau pernelyg nesijaudinkite. Matykite bendrą vaizdą, o jei ištiks krizė (o kurį gruodį neištinka vienokia ar kitokia krizė?), jums reikės įsikišti – tačiau nieku gyvu nepalikite nuošalyje savo didžiųjų strateginių tikslų. Jūsų vizija 2018 metus pavers dar geresniais, nei šie metai.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *