Ožiaragis

Bendra apžvalga

Valdomi Saturno – atsakingumo bei disciplinuotumo planetos – esate įkvėpimas visiems, esantiems šalia jūsų. Taigi nesvarbu, ar greta esantis žmogus yra dėl platoniškų, profesinių ar romantiškų priežasčių – jis tiesiog didžiuojasi, galėdamas būti šalia jūsų. Ir nors paprastai jums nepatinka scenos šviesa, geriau prie jos pripraskite, nes garbės bus tiesiog neįmanoma išvengti. Dėmesys, susižavėjimas ir pagarba šiais metais tykos jūsų visur – ir tai tikrai užsitarnausite. Praėjusių metų vasaros pabaigoje pradėjote sunkiai dirbti, kad pasiektumėte profesinių tikslų (ypač pagarbos už sąžiningumą ir geranoriškumą). Nuo tada kolegų ir vadovų palankumas jums itin padidėjo, tačiau nepamirškite, kad taip atsitiko dėl vienos priežasties – dėjote daug pastangų ir skyrėte tam daug laiko. Tačiau 2017 metai buvo tik praktika – 2018 jums skirti suspindėti. Nemėginkite išvengti tokios garbės. Šie metai taipogi bus kupini meilės galimybių. Sausį ar vasarį susitiksite ypatingą žmogų ar bent jau galiausiai pastebėsite šalia savęs esantįjį. Jis bus linksma, žavinga ir spontaniška asmenybė – tokia, kuri sudomins jus ilgesniam laikui (tai gera naujiena, nes nesiruošiate švaistyti laiko žaidimams). Jei turite porą, išlaikyti ją nebus sunku, ypač nuo balandžio iki rugpjūčio. Jūs ir jūsų mieliausiasis veikiausiai taip gerai sutarsite, kad laikinai pradingsite iš kompanijos akiračio. Tačiau dabar bus geras laikas vakaroti dviese. Gyvenimas bus gražus – tokio jūs ir nusipelnėte. Mėgaukitės savo darbo vaisiais ir mylimų žmonių draugija. O tuomet pasirodykite viešumoje ir nudžiuginkite visus aplinkinius savo spindėjimu!

Meilė

Net jei jūs nesate scenos šviesoje, žmonės ieško jūsų ir stengiasi būti su jumis. Tokia garbė lydi jus visur, kur tik einate. Kalbant apie meilę, ši reputacija gali būti ir palanki, ir nepalanki. Viena vertus, puiku, kad žmonės automatiškai patiki, jog esate dori, ir pozityviai vertina tiesmuką jūsų bendravimo stilių. Kita vertus, jūsų savybės potencialius mylimuosius gali versti manyti, jog jie nepasieks jūsų idealo. Tegu jūsų asmeninis tikslas būna padaryti taip, jog žmonės jūsų draugijoje jaustųsi saugiai ir jaukiai. Kuo daugiau leisite žmonėms matyti tikruosius save, tuo labiau jie atsipalaiduos. Šiais metais meilės galimybių bus apstu visur. Net žiemą, kai, rodos, visi skuba tik sugrįžti į šiltus namus. Nenustebkite, jei ypatingą žmogų sutiksite metų pradžioje – ypač patrauklūs būsite sausį ar vasarį. Atkreipkite dėmesį į tą, kurio kalbos visada juokins ir džiugins. Jei negalite nuspėti, ką tas žmogus pasakys vėliau, tikėtina, kad susižavėjimas truks ilgai. Jei jau pasirinkote savo meilės partnerį, šie metai bus kupini malonių staigmenų apie tą žmogų, kurį, rodos, jau pažįstate kaip patį save. Nuo balandžio iki rugpjūčio – laikas, skirtas atradimams ir puikiam laikui su mylimu žmogumi. Ar tai būtų valandos, nuvogtos nuo darbo, ar savaitės romantiškas pabėgimas į nuošalią vietą, – kiekviena minutė su mylimuoju bus nepamirštama ir brangi. Dabar gerai keliems mėnesiams palikti draugus – jie supras, kai pamatys, kaip švytite vienas kito draugijoje.

Karjera

2018 metai – puikus laikas jums išeiti į viešumą, net jei labiau norėtumėte tiesiog atlikti kasdienos užduotis. Pasistenkite suprasti pamokas, kurias dangus jums pasiųs kovą: kiekvienam naudingas visuomenės dėmesys. Jei tai suprasite, jūsų karjeros horizontai greitai išsiplės, o komandos nariams ir klientams santykiai su jumis taps dar brangesni. Nesijaudinkite dėl dėmesio pritraukimo – patrauksite jį visur, kur tik pasirodysite. Už savo sunkų darbą nusipelnėte itin geros reputacijos, todėl nenustebkite, jei kolegos darbe prašys jūsų patarimų bet kokiais klausimais. Padėkite jiems, bet nepamirškite ir tiesioginių savo pareigų. Juo daugiau bendrausite su kolegomis, tuo greičiau kopsite karjeros laiptais, taigi neuždarykite durų, nebent darbai spaus itin smarkiai. Ir pasiruoškite oriai priimti komplimentus – juos girdėsite be galo dažnai. Jūsų asmeninis gyvenimas šiais metais klostysis vis geriau, todėl jums vis labiau seksis susitvarkyti su darbais. Taigi bus lengva pakeisti darbą ar pereiti į naują sritį. Nuo pavasario pabaigos visą vasarą bet koks sprendimas išeis į gera ir žinosite, kad viską padarėte teisingai. Metų pabaigoje galėsite atsikvėpti ir mėgautis asmeniniu laiku, darydami tai, ką mėgstate – bendraudami su šeima, tobulindami savo įgūdžius ar ką nors kita.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *