Dvyniai

Bendra apžvalga

Nors visuomet buvo praktiškai neįmanoma sulaikyti jus nuo saviraiškos, veikiausiai šiais metais buvote tylesni nei paprastai. Galbūt net abejojote, ar sakyti tai, ką galvojate – ypač jei nebuvote tikri dėl savo žodžių pasekmių. Tai nėra blogai; tai patirties ir amžiaus išmintis, ir kitais metais patirties įgysite dar daugiau. Jei draugai kraipo galvas ir klausia, kas nutiko, užtikrinkite juos tuo, ko jie iš jūsų tikisi – įdomiais, smagiais vakarais kompanijoje. Vėliau pagalvosite rimtai, tačiau tai nereiškia, kad reikia visiškai atsisakyti linksmybių. Kalbant apie rimtas mintis, nuo sausio iki kovo pradžios ateis laikas labai rimtai pagalvoti apie pinigus – investicijas ar išlaidų pasidalijimą. Jei jums nepatinka tai, kaip kažkas naudojasi bendra jūsų kreditine kortele, jei mokesčiai per dideli – dabar laikas šią situaciją išspręsti kartą ir visiems laikams. Ir nesidrovėkite. Atminkite, jei ant sutarties yra jūsų vardas, jūs esate atsakingi. Pagalvokite apie ateitį – ir ne lengvabūdiškai. Tai taipogi bus ne pats blogiausias metas atsidėti šiek tiek pinigų juodai dienai. Kitais metais jums teks priimti rimtus sprendimus meilės srityje. Balandį gali pasirodyti pokyčiai draugystėje – tačiau jei norite draugiškus santykius paversti romantiškais, pagalvokite, ar vėl galėsite būti draugais, jei nieko neišeis. Ir neignoruokite šeimos narių pastangų supažindinti jus su žmogumi, kuris, jų manymu, jums idealiai tiktų, nesvarbu, kad ir kas buvo nutikę pastaruoju metu. Kartais ir jie gali būti teisūs.

Meilė

Jūsų meilės gyvenimas nuo sausio iki kovo primins šio laiko orą – debesuotą, su retais saulės pragiedruliais. Bus sunku paaiškinti sau, ką santykiai jums reiškia, ir tai kels nerimą. Jūsų negalėjimas prognozuoti, kur eina santykiai, nuves jus į dviprasmiškas situacijas, kurios sujauks ir kitas gyvenimo sritis. Išskleiskite skėtį ir apsisaugokite nuo visų gyvenimo negandų. Pavasarį patirsite emocinį lūžį. Arba suprasite, ko norite iš santykių, arba judėsite į priekį. Tai puikus laikas, kadangi balandį pradėsite matyti artimą draugystę visiškai naujoje šviesoje. Šypsena, kuri išlieka šiek tiek ilgiau, nei turėtų, nerūpestingas prisilietimas ranka – šio mėnesio pradžioje pastebėsite ženklus, kurie mėnesio pabaigoje gali virsti meilės istorija. Tai geras laikas išmėginti kažką naujo, kaip romantiška kelionė. Tiesiog neskubinkite įvykių. Šie metai taip pat atneš ir kitų pokyčių meilės srityje. Tai puikūs metai palikti audras už nugaros, kadangi horizonte matote tiek daug saulės. Tačiau nepraleiskite pro ausis artimųjų pastabų. Jei jūsų tėvai nori supažindinti jus su žmogumi, kuris, jų nuomone, idealiai jums tiktų, nesipriešinkite. Jūsų šeima gali jus pažinoti geriau nei jums atrodo. Likite atviri bet kokioms galimybėms savo kelyje.

Karjera

Galbūt darbe užsitarnavote – pelnytai ar nepelnytai – reputaciją žmogaus, kuris daugiau kalba, nei daro. Praėjusiais metais daug dirbote, kad atsikratytumėte šios etiketės, ir geroji ateinančių metų naujiena – jumis bus pasitikima ir jūsų reputacija tikrai sutvirtės. Panaudosite geriausias savo savybes ir greitai pamatysite rezultatus. Tai geras laikas atsipalaiduoti ir sutvirtinti neformalius darbo santykius – jums reikia ir draugų, ir gerbėjų. Tačiau visų pirma sausį ir vasarį susitvarkykite finansinius reikalus. Jums reikia būti tikriems, kad kontroliuojate savo pajamas ir išlaidas. Veikite pasitikėdami savimi ir neleiskite niekam sakyti, kad jie geriau išmano jūsų reikalus. Šį kartą teisūs esate jūs, ir jums reikia padaryti visa, kas geriausia jums. Atidžiai apgalvokite investicijas, tačiau neatsisakykite progos tik dėl to, kad laukiate geresnės. Apgalvoti sprendimai bus atlyginti. Kai jūsų žvaigždė ims šviesti dar skaisčiau, nenustebsite gavę naujų darbo pasiūlymų. Pirmasis veikiausiai ateis balandį, tačiau galite sulaukti ir kitų, taigi neskubėkite keisti gyvenimo, nebent tai vienas tų pasiūlymų, kurių tiesiog neįmanoma atsisakyti. Tikėtina, kad gausite darbo pasiūlymą iš visiškai nelaukto šaltinio. Dėkite visas pastangas, kadangi jums bus atlyginta netikėtais ir labai naudingais ryšiais.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *