Avinas

Bendra apžvalga

Širdies reikaluose jums visuomet labiau patiko pats vijimosi procesas, o ne laimikis. Kad ir kaip būtų sunku patikėti, tačiau kai viliojimas baigiasi – ypač jei jis nesitęsė ilgai arba nebuvo pakankamai įdomus – jūs visiškai prarandate susidomėjimą. Šiais metais tokios problemos nebus. Nuo sausio iki kovo pradžios kažkas patrauks visą jūsų dėmesį. Norėsite sulaužyti visas savo taisykles, pakeisti savo elgesį ir įrodyti, kokie kilnūs yra jūsų tikslai – tik tam, kad visa baigtųsi ilgalaikiais santykiais. Tačiau ne vien meilė šiais metais bus jūsų dėmesio centre. Jums reikės priimti esminį sprendimą dėl darbo. Kovo viduryje veikiausiai imsite nerimauti ir ieškoti kitų galimybių. Rugsėjo pabaigoje būsite daugiau nei pasirengę palikti darbą. Net nenorėsite laukti privalomų dviejų savaičių, juolab, kad kur kas geresnis pasiūlymas jau lauks jūsų. Tik įsitikinkite, kad kitas jūsų žingsnis gerai apgalvotas, prieš sudegindami visus tiltus. Sudeginti tiltus ypač gerai seksis gruodį – ir nereikės jaudintis dėl pasekmių. Naujųjų metų išvakarėse nustebsite, kiek didelių pokyčių padarėte, gal net įskaitant ir persikėlimą. Nesvarbu, kaip visa baigsis ar su kuo, šie metai tikrai bus įsimintini ir viskas galiausiai išeis į gera. Tai dar ne pabaiga. Atsipalaiduokite ir darykite tai, kas jums atrodo tinkama. Jūs kuriate save iš naujo, ir, jei esate išmintingi, leisite sau mėgautis kelione.

Meilė

Kurį laiką meilės gyvenimas jums buvo svarbiausias. Jis nebuvo nuobodus, tačiau jautėtės neramūs. Metų pradžioje pajusite galimybę pagilinti santykius ar įkaitinti tuos, kurie jums rodėsi savaime suprantami. Atkreipkite dėmesį į ženklus, rodančius, kad jūsų partneris pasirengęs rimtesniems santykiams. Nuo sausio iki kovo skirkite laiko šiems viliojantiems pokyčiams. Savaitgalio pabėgimai neįprastomis kryptimis padės judviem susitelkti ties vienas kito tikslais ir viltimis. Apie kovo vidurį sumenks jūsų sugebėjimas susikoncentruoti į švelniąją gyvenimo pusę. Ateina dideli pokyčiai ir jums reikia atkreipti dėmesį į šį laiką. Galite sau padėti labiau pasirūpindami savimi. Atsipalaiduoti padės masažai, grožio salonai, o klasikiniai romanai patenkins jūsų emocinius poreikius, net jei jūsų ambicijos sutelktos ties kur kas pragmatiškesniais iššūkiais. Artėjant žiemos šventėms, kur kas labiau pasitikėsite tuo gyvenimo keliu, kurį pasirinkote. Ir, didelei jūsų nuostabai, savo ateityje nebeįsivaizduosite dabartinio savo partnerio. Rimtai pagalvokite apie tai, tačiau jei tikrai jaučiate, kad esate pasiruošę pakeisti savo gyvenimą, nebedelskite. Kasdien susipažįstate su naujais žmonėmis ir jei kuris nors iš jūsų jums labiau tinka, nenusiraminsite tol, kol šis žmogus neatsidurs jūsų gyvenime.

Karjera

Jūsų energija galinga ir neišblėstanti – tiesiog privalote eiti į priekį. Nebus lengva, tačiau privalote siekti daugiau, nei dabar turite. Ambicijos gins jus į priekį ir metų pradžioje suvoksite, kad nesate patenkinti dabartine padėtimi – arba ta, kuri jūsų laukia. Jūsų troškimas pamatyti, kaip išsipildo jūsų ilgalaikiai planai, tikrai bus patenkintas. Laukite dviejų mėnesių rimto ir tikrai puikaus profesinio tobulėjimo. Po to rasite naujas teritorijas. Mėnulio užtemimas kovą atneš šiek tiek pokyčių siekiant pagrindinio jūsų tikslo. Jei laikas tikrai tinkamas ir aplinkybės palankios, tai bus itin spartus augimas. Jūsų varžovams nebeliks šansų – nebent leisite jiems pasirinkti iš tų galimybių, kurios jums nebeįdomios. Vasaros pabaigoje laukia saulės užtemimas ir ramesnis, lėtesnis metas. Ankstyvą rudenį susitelkite ties derybomis ar kitais tarpasmeniniais santykiais – jums šioje srityje tikrai pasiseks. Metų pabaigoje vėl pajusite norą judėti į priekį. Pasistenkite nukreipti šią energiją į kažką visiškai kito – atsikratykite neįdomių ar nenaudingų savo darbo elementų, apgalvokite dabartinius veiksmus. Kai apžvelgsite tuos pokyčius, kuriuos šie metai atnešė jūsų profesiniam gyvenimui, pamatysite gilesnius dalykus, kuriuos veikiausiai buvote išleidę iš akių. Galiausiai surasite tą stabilumą, kurio ir reikia tikram augimui.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *